Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας – Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!

spot_img

Σοκαρισμένη ολόκληρη η Ηλεία και όχι μόνο, ο νομικός αλλά και ο πολιτικός κόσμος από την τραγική είδηση του θανάτου του πολιτευτή Θεόδωρου Βλαγκούλη.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης «έσβησε» πάνω στον αγώνα και στην διεκδίκηση, όπως ακριβώς τον γνωρίσαμε και τον ξέραμε. Ο πολιτευτής της «Ελληνικής Λύσης» βρισκόταν σε εκδήλωση, στις Ξενιές, με θέμα τα φωτοβολταϊκά πάρκα στο Φράγμα του Πηνειού (όπου έμελλε να είναι και η τελευταία του μάχη), όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Σιμόπουλου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Ηλεία έχασε έναν από τους τελευταίους της ίσως «γνήσιους» αγωνιστές και πολιτευτές. Συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία από το 1996 μέχρι και το 2020, όπου διαχώρισε τη θέση του από την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το 2020, ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Θεόδωρος Βλαγκούλης έκανε «αγώνες» και προσέφερε πραγματικό έργο για τις υποδομές και τους κατοίκους της Ηλείας. Αγαπούσε το νομό και τους ανθρώπους του και τον είχε «οργώσει» αμέτρητες φορές. Ήταν παντού και πάντα «παρών». Στα αγροτικά προβλήματα, ως Τομεάρχης Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της Ηλείας.

Το γεγονός ότι κράτησε μια έντιμη στάση όλα αυτά τα χρόνια, ίσως τελικά του στέρησαν μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά μπήκε στις καρδιές όλων της Ηλείων.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης είχε αποκτήσει δύο κόρες.

Η δημοσιογραφική ομάδα του «Ilia.news» εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Σώστι Ηλείας θα μεταφερθεί η σορός του και στις 15:30 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία


Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ

Μαχητής για την Ηλεία μέχρι τέλους

Ο αγώνας του για τον τόπο ήταν πράξη ζωής

Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας δεν είναι από σήμερα κοντά μας! Ο Θοδωρής Βλαγκούλης, «έφυγε» ακριβώς όπως έζησε ολόκληρη τη ζωή του. Παλεύοντας για το τόπο – την Ηλεία – που αγάπησε και τίμησε με την παρουσία του. Ακόμα και τώρα την τελευταία στιγμή του ο Θοδωρής, έδινε τον δικό του αγώνα για να μην υποστεί ακόμα μια ήττα ο Νομό μας. Θέλω να είμαι η δυνατή φωνή της Ηλείας έλεγε συχνά και συμπλήρωνε : Θα μάχομαι για τα προβλήματα και θα κοιτάζω πάντα στα μάτια τους συμπατριώτες μου για αυτό που κάνω !….

Αυτός ήταν ο Θοδωρής. Ένας άνθρωπος με ήθος και με πάθος για τη ζωή. Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι. Που ποτέ δεν υποτάχθηκε σε συμφέροντα και πιέσεις. Ένας άνθρωπος που όπως αναφέρει στο πολιτικό φυλλάδιο για τον εαυτό του: «Φωνή που δεν είναι δέσμια με συμφέροντα ξένα με τα συμφέροντα των Ηλείων πολιτών. Σε εκείνους που μπορώ να χρωστάω είναι μόνο στους Ηλείους πολίτες για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια».

Καλό ταξίδι φίλε Θοδωρή. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η Ηλεία, έστω και αν δεν σε έφερε μπροστάρη και σε κοινοβουλευτικό αγώνα δεν θα σε ξεχάσουμε…

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Υπ. Δήμαρχος Ήλιδας

Επικεφαλής της Παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 


Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

για το θάνατο του Θεόδωρου Βλαγκούλη

Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του καλού μας φίλο Θεόδωρο Βλαγκούλη.

Ένας γνήσιος αγωνιστής της Ηλείας, μπροστάρης στις μεγάλες διεκδικήσεις τον τόπο μας έφυγε τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Η φωνή της Ηλείας είναι από σήμερα πιο σιγανή…

Για τον Θεόδωρο Βλαγκούλη θα μπορούσαμε να πούμε και να θυμηθούμε πολλά από την δυναμική πορεία που κατέγραψε δεκαετίες τώρα στον πολιτικό στίβο.

Αυτό που πάντα θα κρατάμε στις καρδιές μας, είναι η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια και η απαράμιλλη αγωνιστική του ταυτότητα που ποτέ δεν εγκατέλειψε. Μαζί, δίναμε το τελευταίο διάστημα τη μάχη στο πλευρό των κατοίκων που διεκδικούν απο την ΙΜ Αγίων Θεοδώρων τις εκτάσεις τους.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης δεν είναι πια κοντά μας.

Έφυγε ξαφνικά! Έφυγε όμως δικαιωμένος στις συνειδήσεις όλων των Ηλείων ως ένας ανιδιοτελής μαχητής για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό Παράδεισο φίλε Θοδωρή…


ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου συναγωνιστή και συμπατριώτη Θεόδωρου Βλαγκούλη. Υπήρξε ένας ακούραστος αγωνιστής, ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας άξιος οικογενειάρχης. Αναπλήρωτο το κενό που αφήνει στον νομό μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!

Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Θεόδωρου Βλαγκούλη.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε η βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στην οικογένεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, πολιτευτή επί σειρά ετών με την Νέα Δημοκρατία, για την απώλεια του αγωνιστή και ακάματου συμπολίτη.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης υπήρξε άοκνος και αεικίνητος, διεκδίκησε με μαχητικότητα τα συμφέροντα της Ηλείας και αγωνίστηκε για την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν τον νομό μας και ιδιαίτερα τον Δήμο Ήλιδας, από όπου καταγόταν.

Η δράση και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, η αγάπη για την οικογένειά του και για τον συνάνθρωπο, αφήνουν θετικό αποτύπωμα σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ξεχωριστή εκτίμηση και αγάπη”.


 

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Συλλυπητήρια δήλωση Κώστα Τζαβάρα για τον θάνατο του Θεόδ. Βλαγκούλη

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Θοδωρή Βλαγκούλη, ενός αγωνιστή της φιλελεύθερης παράταξης, που αφιέρωσε τη ζωή του στο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ηλείας και τις πολιτικές ιδέες της Νέας Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ως πολιτικός ήθος, ανθρωπιά και μαχητικό πνεύμα μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Λυπάμαι που όσο ζούσε, το κόμμα του δεν τον τίμησε όσο του άξιζε και δεν του επεφύλαξε δίκαιη μεταχείριση, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις διπλές εκλογές του 2012, όταν του στέρησε την εκλόγιμη θέση -και κατ’ επέκταση τη βουλευτική έδρα- που ο ελληνικός λαός του είχε δώσει με την ψήφο του. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και είμαι βέβαιος πως η μνήμη του θα είναι παντοτινή στις τάξεις των φίλων του αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων.


Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Συλλυπητήριο μήνυμα τέως δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για θάνατο Θεόδωρου Βλαγκούλη:

“Καλέ μου φίλε Θοδωρή Βλαγκούλη,

Έφυγες χαμογελαστός, ξαφνικά και αναπάντεχα, μέσα στο χειροκρότημα και την αγάπη όλων μας.

Έφυγες δίπλα μας, παλεύοντας για το μέλλον της Ηλείας που τόσο αγάπησες, για την Ηλεία που έβαζες πάντα σε προτεραιότητα.

Ανιδιοτελής, ακούραστος μαχητής των ιδανικών σου, υπερασπίστηκες πάντα την αλήθεια και το δίκιο των συμπολιτών και του τόπου σου.

Μεγάλη είναι η θλίψη για την απώλεια σου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Αιώνια να είναι η μνήμη σου.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους σου…”


 

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Συλλυπητήρια για την απώλεια Θεόδωρου Βλαγκούλη

Συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, αποχαιρετούμε έναν ανιδιοτελή και ακούραστο μαχητή της αλήθειας και των ιδανικών. Έναν αγωνιστή της Ηλείας που πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή με ήθος, συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Γιάννης Λέντζας


 

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου,  για τον θάνατο του Θεόδωρου Βλαγκούλη

Η αιφνίδια απώλεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ηλεία. Υπήρξε ένας εξαίρετος δικηγόρος κι ένας αγνός μαχητής.

Αγωνίστηκε με ήθος,  αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια για τα συμφέροντα του τόπου του και των Ηλείων πολιτών,  την αγάπη και εμπιστοσύνη των οποίων τίμησε μέχρι την ύστατη στιγμή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 


 

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου για την απώλεια του Θεόδωρου Βλαγκούλη

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης υπήρξε συνεπής, επίμονος και έντιμος αγωνιστής για την παράταξή του.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και αντιπαρατεθήκαμε με ευπρέπεια, πολιτικά επιχειρήματα και αμοιβαίο σεβασμό.

Έφυγε ξαφνικά, με τρόπο τραγικό, την ώρα που πάλευε για τα πιστεύω του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ο αιφνίδιος θάνατος του Θόδωρου Βλαγκούλη πλημμύρησε όλους μας με απέραντη θλίψη .

Ο Θόδωρος Βλαγκούλης υπήρξε στο Δημόσιο Βίο ένας ανιδιοτελής πολιτικός της προσφοράς .

Η μοίρα μου επιφύλαξε να βρεθούμε μαζί πριν το τέλος της ζωής του. Ξεκινήσαμε μαζί από την Αμαλιάδα για να παραβρεθούμε στην προγραμματισμένη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Ξενιές. Στην διαδρομή μοιραστήκαμε απόψεις και οράματα για την ανάδειξη της Λίμνης Πηνειού .

Άφησε την τελευταία του πνοή μόλις κατέβηκε από το βήμα της συγκέντρωσης όπου υποστήριξε με πάθος την ανάδειξη της Λίμνης Πηνειού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Έφυγε από κοντά μας αφήνοντας δεσμεύσεις και παρακαταθήκη για συνέχιση του αγώνα για πρόοοδο στον Δήμο Ηλιδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Αντίο φίλε Θόδωρε.

Δημήτρης Κράλλης


 

 

Σοκαρισμένος και ο «πολιτικός» κόσμος της Ηλείας - Πολλά τα Συλλυπητήρια για τον Αγωνιστή!ΔΕΕΠ ΗΛΕΙΑΣ

«Υποκλινόμαστε» στην μνήμη του αυθεντικού αγωνιστή μας!

 

Με σεβασμό υποκλινόμαστε στη μνήμη ενός αγωνιστή της παράταξης το παράδειγμα του οποίου ελάχιστοι ακολούθησαν στον πολιτικό στίβο και στο κομματικό τους καθήκον.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης, διακρίθηκε από σθένος, είχε πάθος για τον τόπο και μαχητικότητα για την επίλυση των προβλημάτων.

Απίστευτα ακούραστος ήταν πάντα- όπως ήθελε να λέει και ο ίδιος- «στην πρώτη γραμμή του αγώνα». Δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται, να πιστεύει, να προσδοκά….

Για εμάς, όσους τον γνωρίζαμε πολλά χρόνια ήταν και ένας «δικός μας άνθρωπος» ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, ένας άξιος συνεργάτης, μπροστάρης σε κάθε διεκδίκηση. Χωρίς έπαρση, χωρίς άμετρη φιλοδοξία, αλλά πάντα με έναν σταθερό στόχο που στενάχωρα είδε να μην ολοκληρώνεται για την είσοδό του στη Βουλή.

Όμως για την παράταξη, για τα στελέχη και για τα απλά μέλη ήταν εν δυνάμει βουλευτής. Με δυνατή και διαρκή φωνή για ΟΛΑ. Με μόνιμη παρουσία σε ΟΛΑ! Και αυτό απέδειξε μέχρι το τέλος της ζωής του…

 

Για την ΔΕΕΠ Ηλείας

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Γαβράς

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα