ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούλης: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»


Όπως ο προπονητής του Γιώργος Κούτσης, έτσι και ο κεντρικός αμυντικός του Πανηλειακού Σταύρος Σούλης, στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα του, αλλά και στο γεγονός ότι στο ντέρμπι με την Καλαμάτα έφτασαν κοντά στη νίκη, όπως αντίστοιχα κοντά έφτασαν και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Σπάρτη: «Προσπαθήσαμε σήμερα, είχαμε τις ευκαιρίες να φτάσουμε στο γκολ. Στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Καλαμάτα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι μας στη Ζάκυνθο».

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Σταύρος Σούλης, ήταν ένας από τους κορυφαίους του Πανηλειακού, καθώς μαζί με τον Γιάννη Κολόκα συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πανηλειακός, αφήνει πίσω του το ντέρμπι με την Καλαμάτα, με την γλυκόπικρη γεύση του ισόπαλου 0-0, κρατώντας την προσπάθεια, αλλά όχι το αποτέλεσμα. Και πλέον, εστιάζει την προσοχή του στη συνέχεια και στο προσεχές παιχνίδι, εκτός έδρας απέναντι στη Ζάκυνθο, ένα επίσης δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Ο Γιώργος Κούτσης σε ερώτηση για το αν το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει η πρώτη νίκη προσθέτει άγχος στους παίκτες του, απάντησε ότι διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα τέτοια που θα μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ομάδα, αλλά και πίστη ότι η καλή μέχρι τώρα προσπάθεια θα αρχίσει να συνοδεύεται και από αποτελέσματα.