ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτακος: Τρόπαια και έπαθλα στην εκδήλωση στο Μαρκόπουλο Αττικής


 

Με τη θεσμοθέτηση τριών τροπαίων και επάθλων τίμησε η θυγατρική εταιρία του ΟΠΑΠ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο Αττικής, στη διάρκεια της ιπποδρομιακής ημέρας της 24-11-2017, την Ανδραβίδα , την ιστορική Ιππική της έκθεση και τον κορυφαίο εν Ελλάδι ιππικό της Όμιλο ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Συγκεκριμένα οι διοργανωτές θεσμοθέτησαν το τρόπαιο ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ( κατηγορία ίπποι 2 +3 ΜΕΔΕΝ) αξίας 7.800 ευρώ, το έπαθλο ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ( κατηγορία ιπποι 6+ ετών ΒΗΕ ειδικών όρων) αξίας 5600 ευρώ και το έπαφλο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ( κατηγορία κλάσεων 4+ΣΤ & Ε ΙΕΕ) αξίας 5000 ευρώ τα οποία και απονεμήθηκαν στους νικητές.
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την ύψιστη τιμή η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των Ανδραβιδαίων στην ιππική τέχνη αλλά και αυτών των μελών του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ οι οποίοι διαδηλώνουν απανταχού της Ελλάδας και όχι μόνον,την ιππική παράδοση της περιοχής.
Ευχαριστούμε και τη δημοτική αρχή του τόπου μας η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης.