ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπάρτη-Ζαχάρω 2-0: Ήττα «εντός προγράμματος»

  • 18
    Shares

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε στη Σπάρτη ο Ολυμπιακός Ζαχάρως από τον ισχυρό αντίπαλό του. Με αρκετές απουσίες το συγκρότημα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου προσπάθησε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, παρά το γεγονός ότι είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

 

Ο Γεμιστός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ολυμπιακό να χάνει καλή ευκαιρία στο 43΄με τον Κανάνι. Η Σπάρτη διπλασίασε τα τέρματά της στο 62΄με τον Σικαλόπουλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά έπειτα από απόκρουση του Καπετανάκη σε σουτ του Σαμπατάκου. Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε, έχασε καλή ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 80΄με τον Κατσώλη, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε.

Σπάρτη: Κραβαρίτης, Πλατάνας , Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός (89΄ Αιβαλιώτης), Σικαλόπουλος(84΄Κοντογιάννης), Ρασιάς, Συριγγέλας (90΄ Σιγαλός), Κλικόπουλος (80΄ Γραμματικός), Καλούσης, Σαμπατάκος

Ολυμπιακός Ζ.: Καπετανάκης (79΄ Π. Πλατής), Παπαδόπουλος, Γκούσκος (75΄ Κύτταρης), Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Κανάνι (75΄ Μπιμπής), Κατσιώλης, Καπλάνης, Παναγόπουλος, Σκοζάι.


  • 18
    Shares