Στάχτη οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής…

spot_img

Προτεινόμενα

Στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η επιχείρηση ξυλείας του κ. Τάκη Θεοδωρόπουλου στην περιοχή της Φραγκαβίλας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον χώρο του εργοστασίου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και επεκτάθηκε άμεσα εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών.

Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας – από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε – ήταν άμεση ωστόσο, η καταστροφή στο εργοστάσιο είναι ολοκληρωτική και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι κόποι μιας ζωής του σκληρά εργαζόμενου και οικογενειάρχη συμπολίτη μας Τάκη Θεοδωρόπουλου έγιναν στάχτη και το χειρότερο, δεν είναι αυτό…

Κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης, την οικονομική δυσχέρεια, τα προβλήματα της αγοράς και γενικότερα κάτω από την όλη  άσχημη συγκυρία, η επιχείρηση του κ. Θεοδωρόπουλου ήταν ανασφάλιστη με τον ίδιο και την οικογένειά του να είναι πλέον «ξεκρέμαστοι»…

Ο κ. Τάκης Θεοδωρόπουλος, υπόδειγμα εργαζόμενου και επιχειρηματία πρέπει να στηριχθεί και η επιχείρησή του να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Και σε αυτό ελπίζουμε να βοηθήσουν όλοι οι επιχειρηματίες, όλοι οι αρμόδιοι σε όποιο πόστο και να βρίσκονται, η πολιτική ηγεσία του τόπου, όλοι!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα