«Στέλνουν» Περιστέρι τον Παπανικολόπουλο

spot_img

Προτεινόμενα

Ούτε η δεύτερη φορά στην οποία βρέθηκε πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κοροίβου δεν θα ευοδωθεί, τουλάχιστον με βάση τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της αχαϊκής ιστοσελίδας westbasket.gr (θυμίζουμε ότι πριν δυο χρόνια και πριν την έλευση Καλαμπάκου ξανά ο Νίκος Παπανικολόπουλος είχε βρεθεί μια ανάσα πριν αναλάβει πρώτος προπονητής στον Κόροιβο).

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την πρόσληψή του ως ασίσταντ του Αργύρη Πεδουλάκη στην ομάδα του Περιστερίου.

«Άμεσος συνεργάτης του Πεδουλάκη τη νέα σεζόν στον πάγκο του Περιστερίου αναμένεται να είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Ο Καλαματιανός κόουτς ως παίκτης αγωνίστηκε στο Περιστέρι την αγωνιστική περίοδο 2009-10, ενώ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν συνεργάτης του Χάρη Μαρκόπουλου και του Ντίνου Καλαμπάκου στην τεχνική ηγεσία του Κοροίβου.

Ο Παπανικολόπουλος εμφανιζόταν τις προηγούμενες ημέρες ως φαβορί για την θέση του χεντ κόουτς του Κοροίβου στην Α2, αλλά το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην Basket League ως συνεργάτης του Πεδουλάκη», αναφέρει το σχετικό άρθρο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα