Στήριξη της ΟΑΣΗ στον κτηνοτρόφο που διώκεται από εταιρία γάλακτος

spot_img

Προτεινόμενα

Κάλεσμα απευθύνει η ΟΑΣΗ στους αγροτοκτηνοτρόφους να στηρίξουν με την παρουσία τους τη Δευτέρα 18 Ιούνη στις 11 το πρωί στα δικαστήρια του Πύργου τον διωκόμενο συνάδελφό τους από εταιρία γάλακτος.

Στο κάλεσμά της μεταξύ άλλων αναφέρει:

<<Συνάδελφοι αγροτοκτηνοτρόφοι η συγκέντρωσης της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια συνεχίζεται με την Ευρωπα’ι’κή Ένωση και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να προωθούν την <ανάπτυξη> του κλάδου με πλήρη έλεγχο από μεγαλοεπιχειρηματίες του διατροφικού τομέα. Με τη εφαρμογή του νομικού οπλοστασίου που έχουν θεσπίσει διαχρονικά οι κυβερνήσεις δίνουν το δικαίωμα στους εμποροβιομήχανους να αρπάζουν το μόχθο μας και να μην πληρώνουν έγκαιρα ή και καθόλου έστω τα ψίχουλα που υποχρεούνται. Στο νομό μας αλλά και στην Ελλάδα όλη η απληρωσιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις χωρίς η πολιτική και δικαστική εξουσία να παίρνουν μέτρα. Σαν να μην έφταναν αυτά όποιος συνάδελφος υψώσει το ανάστημά του προσπαθούν να του κόψουν το κεφάλι αξιοποιώντας αυτό το αντιλα’ι’κό νομοθετικό πλαίσιο.

Συνάδελφοι δεν πρέπει να μείνει κανένας μόνος του, μέσα από την οργανωμένη πάλη και σε κοινό μέτωπο το ταξικό αγροτικό και εργατικό κίνημα όλοι μαζί να πούμε όχι στην εκμετάλλευσή μας από την αστική τάξη και τους βιομήχανους γάλατος και τροφίμων. Σας καλούμε τη Δευτέρα 18 Ιούνη στις 11 το πρωί στα δικαστήρια του Πύργου για να στηρίξουμε αγωνιστικά τον συνάδελφο που διώκεται από αυτούς που του χρωστάνε τον κόπο του. Όλοι για έναν και ένας για όλους>>.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα