Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Στίβος: Αλλαγή “σκυτάλης” στην τοπική Ένωση-Νέος Πρόεδρος ο Νίκος Μπαλάσης

spot_img

Μετά από δεκαετίες, η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, της οποίας μέλη είναι και τα ηλειακά σωματεία, προχώρησε σε αλλαγή «σκυτάλης». Μετά από 30 (!) χρόνια δεν θα έχει στην προεδρία του ΔΣ της τον Βαγγέλη Τζελάτη! Ο επί χρόνια ηγέτης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου, διατηρεί τη θέση του στο ΔΣ και παραχωρεί την ηγεσία, στον Νίκο Μπαλάση.

Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των Σωματείων της Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Βόρειας Πελοποννήσου.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους όλα τα Σωματεία που μετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τα διαβεβαιώνει ότι όλοι οι παραπάνω θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραπέρα ανάπτυξη του Κλασσικού Αθλητισμού της περιοχής μας με αίσθημα ευθύνης και θα βρίσκονται πάντοτε κοντά σε κάθε Σωματείο για κάθε πρόβλημα, μέσα από διαδικασίες ισότιμης αντιμετώπισης όλων και με στόχο τη διατήρηση της αξιοπιστίας της Ένωσής μας, για όλα τα θέματα, στα υψηλά επίπεδα που για πολλά χρόνια βρίσκεται».

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ
: Μπαλάσης Νικόλαος
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
: Τζελάτης Ευάγγελος
  • ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
: Πεγλερίδης Δημήτριος
  • ΤΑΜΙΑΣ
: Καρανάσσος Βασίλειος
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
: Κεκεμπάνου Σοφία
  • ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑ
: Σκλάβου Παρασκευή
  • ΜΕΛΗ
: Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
    Κούτρας Κωνσταντίνος
    Τσουκαλάς Χρήστος
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα