ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στίβος: Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες του Απριλίου-Τί συμβαίνει με τα Βιλαέτεια στον Πύργο


Στην αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του μήνα Απριλίου προχώρησε ο ΣΕΓΑΣ. Πρόκειται για μια σειρά διασυλλογικών αγώνων κατηγοριών, στις οποίες επρόκειτο να λάβουν μέρος και αρκετοί Ηλείοι αθλητές των αναπτξιακών ηλικιών.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Η ομοσπονδία παρακολουθώντας τα γεγονότα, που είναι σε εξέλιξη και έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του ιού Covid- 19, ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πανελληνίου, περιφερειακού και τοπικού επιπέδου συμπεριλαμβανομένων των δρομικών αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μέχρι τέλος Απριλίου».

Με την απόφασή του αυτή ο ΣΕΓΑΣ, αναστέλλει την αγωνιστική δραστηριότητα για τον μήνα Απρίλιο και περιμένει να δει τις εξελίξεις στο μέτωπο του Covid 19, ώστε να αποφασίσει πώς θα κινηθεί τον μήνα Μάιο, ο οποίος είναι γεμάτος με συναντήσεις. Μάλιστα για την Κυριακή 24 Μαίου, είναι ενταγμένο στο καλνετάρι του ΣΕΓΑΣ και το μίτινγκ του Πύργου “Βιλαέτεια 2020”, η τύχη του οποίου ακόμα δεν έχει αποφασιστεί και θα κριθεί ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων.