Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
15.8 C
Pýrgos

Στίβος: Η Ευγενία Πέππα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Κόροιβο

spot_img

Την αποχώρησή της από τον Κόροιβο ανακοίνωσε η Ευγενία Πέππα. Η νεαρή αθλήτρια του στίβου, με γραπτή δήλωση-επιστολή της, έκανε γνωστή την απόφασή της, ευχαριστώντας τον σύλλογο για την συναίνεσή του:

«Με την παρούσα ανακοίνωση/επιστολή αυτή δηλώνω δημόσια πως από την αγωνιστική σαιζόν 2021/22 δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για λογαριασμό του Α.Σ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ (τμήμα στίβου). Τον σύλλογο της πόλης μου που μεγάλωσα αθλητικά, αρχικά από το τμήμα ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και αργότερα στο τμήμα ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ το οποίο υπηρέτησα για σχεδόν έξι χρόνια.

Σε όλη αυτή την αθλητική διαδρομή ωρίμασα και αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες και δεξιότητες που με οδηγούν στο παρόν και στο μέλλον ως αθλήτρια και ως άνθρωπο. Όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στον ΚΟΡΟΙΒΟ τις σχέσεις μου απέναντι σε συναθλητές, παράγοντες και προπονητές τις χαρακτήριζε η αμοιβαία αξιοπρέπεια, το ήθος η τιμιότητα και η συνέπεια.

Πλέον ήρθε η ώρα που οι δρόμοι μας χωρίζουν οριστικά, κατόπιν κοινής συναίνεσης εμού και του Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του Δ.Σ του Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ που μετά από συνεδρίαση του, έκανε δεκτό το αίτημα μου για πλήρη, ελεύθερη αποδέσμευση μου από τις τάξεις του, ώστε να συνεχίσω την αθλητική διαδρομή μου σε όποιον άλλο σύλλογο κλασσικού αθλητισμού επιθυμώ. Τους εύχομαι περ’ από επιτυχίες να συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Με εκτίμηση, Ευγενία Πέππα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα