Διήμερο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και Κ23 στον Βόλο έχουμε αύριο Σάββατο και την Κυριακή. Από ηλειακής πλευράς, θα έχουμε στα 800μ. ανδρών, τον Δημήτρη Μεϊντή του Κοροίβου, ο οποίος θα λάβει μέρος ευρισκόμενος στην 15η θέση της λίστας εκκίνησης, με ατομική επίδοση 4.04.14.
Η Παρασκευή Μαντζώρου της ΑΕ Λεχαινών, επίδοση 32.20, θα αγωνιστεί στη δισκοβολία, ευρισκόμενη στην 17η θέση της λίστας εκκίνησης. Η ίδια αθλήτρια, θα βρεθεί και στη λίστα εκκίνησης, από την 20η θέση, στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, με ατομική επίδοση 10.07.
Στις μικρότερες κατηγορίες, την Κ18, θα έχουμε στο δέκαθλο τον Δημήτρη Πέππα, με την τρίτη καλύτερη επίδοση στη λίστα εκκίνησης, ενώ στο έπταθλο τη Γεωργία Αλεξία Αβράμπου και την Πελαγία Πέππα της Αναγέννησης Πύργου.






