ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στίβος: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο με ηλειακές συμμετοχές


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου λαμβάνει χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η κορυφαία εντός συνόρων διοργάνωση ανοιχτού στίβου για το 2021, θα έχει και ηλειακό «χρώμα». Σε εποχές δύσκολες για τον ηλειακό στίβο, υπάρχουν κάποιοι αθλητές στους οποίους θα πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα σε αυτό τον αγώνα.

 

Ο Εμμανουήλ Καραλής του Απόλλωνα Πύργου, με επίδοση 5.20μ. μπαίνει στον αγώνα του άλματος επί κοντώ, με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση.

Η Γεωργία Μαρία Δεσπολλάρη του Απόλλωνα Πύργου, μπαίνει στα 400μ. γυναικών, με την έκτη καλύτερη επίδοση, 57.39. Η ίδια αθλήτρια, γεννημένη το 2003 μόλις, έχει προκριθεί και στο αγώνισμα των 800μ. με την 13η επίδοση, στα 2.18.15.

Στον ακοντισμό γυναικών, έχουμε τη Μαργαρίτα Τσουκαλά, επίσης του Απόλλωνα Πύργου, με την έβδομη καλύτερη επίδοση, η οποία είναι  43.35μ.

Ο Απόλλων Πύργου, έχει και τη Νικολία Ποϊραζίδη, με την όγδοη καλύτερη επίδοση, στα 6.00μ.

Στα 800μ. ανδρών, ο Δημητράκης Μεϊντή του Κοροίβου, μπαίνει στο αγώνισμα με την ενδέκατη επίδοση, 1.56.52.

Στα 400μ. με εμπόδια γυναικών, έχουμε τη Δήμητρα Φραγκοπανάγου της ΑΕ Λεχαινών, με την 18η καλύτερη επίδοση, 1.10.31.

Επειδή δεν έγιναν πολλοί αγώνες, ώστε να πιάσουν τα όρια οι αθλητές, ο ΣΕΓΑΣ έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους συλλόγους, να δηλώσουν και κάποιους αθλητές ακόμα. Έτσι λοιπόν, θα έχουμε τον Αλέξανδρο Καστανά στον ακοντισμό και η Δήμητρα Κυριαζή στο τριπλούν από τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Στον ακοντισμό των ανδρών, συμμετέχει ο Σωτήρης Καραμουσαλής της ΑΕ Λεχαινών, ενώ στο άλμα σε μήκος ανδρών ο Ηλίας Κελεσίδης του Απόλλωνα Πύργου.