ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στίβος: Χρυσά στους μαθητικούς για Τσουκαλά, Αργυρόπουλο-Χάλκινο ο Γεωργίου


Θρίαμβο για την Ηλεία σηματοδότησαν οι Πανελλήνιου Μαθητικοί Αγώνες Στίβου στο Σχηματάρι, καθώς είχαμε δυο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Η Μαργαρίτα Τσουκαλά κατέκτησε το χρυσό στο Έπταθλο, με Πανελλήνιο Ρεκόρ Κορασίδων και πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα χθες, είχαμε το χρυσό μετάλλιο για τον Αλέξη Αργυρόπουλο στο Μήκος. Η Μαργαρίτα Τσουκαλά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Έπταθλο, εκτελώντας με απόλυτη ακρίβεια αυτό που είχε σχεδιάσει ο προπονητής της Σάκης Καίσαρης. Αν και νωρίς ακόμα στη σεζόν, η Ηλεία Πρωταθλήτρια έδειξε ότι είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα, με μια επίδοση διεθνούς επιπέδου.

 

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος

Ο Αλέξης Αργυρόπουλος από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας της Γ’ Λυκείου επανήλθε με 7μ.28 εκ. κατακτώντας με άνεση το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πλέον, κυνηγάει την πρόκριση για το Παγκόσμιο εφήβων που θα γίνει στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Ο αθλητής είναι μέλος της ομάδας του Κοροίβου Αμαλιάδας με προπονητές τους Νίκο Καστανά , που τον συνοδεύει, και το Μάνο Ασπραδάκη.

Ο Άρης Γεωργίου

Χθες επίσης, μετά από μία δύσκολη κούρσα ο Άρης Γεωργίου κατέκτησε την 3η θέση στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια με ανεπίσημη επίδοση 6’19”00. Ο αθλητής είναι μαθητής του 1ου Λυκείου, μέλος της ομάδας του Απόλλωνα Πύργου και γυμνάζεται με το Θανάση Παπαγρηγορίου.