ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταματάει οριστικά στα 45 του ο Κώστας Νεμπεγλέρας


Είναι οριστικό! Ο πρώην άσος του Πανηλειακού, στα χρόνια της Α΄ Εθνικής, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενεργό δράση στα 45 του χρόνια. Σύμφωνα με το soccerpractor.blogspot.com, o έμπειρος Θεσσαλός μέσος (γεννηθείς τον Απρίλιο του 1975), τερματίζει τη σπουδαία καριέρα του στον Ηρακλή Λάρισας στη Γ΄ Εθνική. Είχε βέβαια βρεθεί κι άλλες φορές κοντά στο φινάλε, αλλά τελικά συνέχιζε.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα σε επαγγελματικές συμμετοχές, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ανδρών, ενώ στην πλούσια καριέρα του, ξεκίνησε το 1993 από τη Λάρισα και έπαιξε ακόμα σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη (από μια τετραετία στους δυο Θεσσαλονικείς), Ατρόμητο, ξανά Λάρισα και εν συνεχεία σε πιο μικρές κατηγορίες, από το 2015 και ύστερα, με Αχιλλέα Φαρσάλων, Δάφνη Γλαύκης, Ατρόμητο Παλαμά και μέχρι πρότινος Ηρακλή Λάρισας.

Ο Λαρισαίος, που το 2018 ήταν τεχνικός διευθυντής στα Τρίκαλα, ήδη αποφάσισε να ασχοληθεί άμεσα με την προπονητική και εξετάζει κρούσεις από ομάδες.