28.6 C
Pýrgos
Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Σταματήστε να βιάζετε την δημοκρατία

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Ενημερώνουμε τους ψηφοφόρους μας ,αλλά και όλους τους υγιείς σκεπτόμενους δημότες , αυτούς δηλαδή τους πολίτες που αναγνωρίζουν το καλό από το κακό -το δίκαιο από το άδικο – το νόμιμο από το παράνομο αντισυνταγματικό ή νομιμοφανες , αυτούς που η γνώμη τους ΔΕΝ επηρεάζεται από προσωπικές συμπάθειες ή κομματικές επιλογές, ότι η παράταξη μας ΔΕΝ θα παραστεί ,ούτε θα νομιμοποιήσει δηλαδή ,την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Κυριακή 1/9/2019,στις 11:00π.μ. με θέμα την εκλογή προεδρείου και των επιτροπών οικονομική και ποιότητα ζωής.

Ο υπουργός κ.θεοδωρικακος από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του,έχει προβεί σε ρεσιτάλ αντισυνταγματικών διατάξεων ,με προφανή σκοπό να αλλοιώσει τη πρόσφατη ψήφο του λαού.Με προφανή σκοπό να εξαφανίσει την απλή αναλογική,να τελειώσει έτσι τις μικρές ανυπότακτες φωνές, με μια σειρά αλλαγών και μια σειρά διατάξεων που προσπαθεί να νομοθετήσει,αλλά παράλληλα ισχύουν άμεσα,χωρίς να έχει δοθεί καμία έγκριση  συνταγματικότητας ,παραποιεί τι αποτέλεσμα των εκλογών και θυμίζει ολοκληρωτικά καθεστώτα,που ανήκουν στο παρελθόν. Καθόλου τυχαίο δεν πρέπει να είναι ,ότι ανδρώθηκε πολιτικά σε κόμμα που υμνεί τέτοιο καθεστώς και ως πολιτικός γυρολόγος κατέληξε τελικά σε εντελώς αντίθετο(?) Ιδεολογικά κόμμα,τον οποίο τον υπουργοποιησε μάλιστα αμέσως(!).

Ζήτα λοιπόν ,από τους μικρούς συνδυασμούς,να κάνουν τις γλάστρες και να βρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια,μόνο και μόνο για να παρέχουν την απαραίτητη νομιμοποίηση στο κάθε δήμαρχο η στο κάθε δημοτικό συνασπισμο,,συμπληρώνοντας έτσι την απαραίτητη αριθμητική πλειοψηφία,να ψηφίσουν για τα κυριότερα όργανα διοίκησης (προεδρείο-οικ.επιτροπη-επιτροπη ποιότητας ζωής) και παράλληλα τους ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ να βάλουν υποψηφιότητα.

Η δημοκρατία που δήθεν υπηρετούν στα χειρότερα της.

Εάν αυτό δεν είναι ολοκληρωτικό καθεστώς με κουκούλα δημοκράτη ,τότε τι είναι?

Ντρεπόμαστε λοιπόν για τη ποιότητα που βγάζουν αυτές οι τακτικές ,του εν λόγω υπουργού και αυτών που τις ανέχονται (η τις υποδεικνυουν), απέχουμε ,τις καταγγέλλουμε και καλούμε επίσης όλους τους συνδυασμούς που θίγονται επίσης να μην προσέλθουν και τις νομιμοποιήσουν.

Η καλή ημέρα από την αρχή φαίνεται. Ντροπή σε όσους νομοθετούν έτσι,ντροπή σε όσους υπακούν,ντροπή σε όσους τα ανέχονται!…

ΥΓ1.κ.Υπουργε σταματήστε να βιαζετε τη δημοκρατία.Ο Στάλιν ,ο Χίτλερ και ο Μάο θα κοκκίνιζαν εάν διάβαζαν αυτά που κάνετε.

ΥΓ2.Αξιοτιμοι συνάδελφοι της ελλασωνος μειοψηφίας , αντισταθείτε επιτέλους, σεβαστείτε τους ψηφοφόρους σας και μην νομιμοποιείτε αυτό το αισχος με την παρουσία σας.Απεχετε και αφήστε τους να ψάχνουν αριθμητική νομιμότητα με εφιάλτες η αναγκάζοντας την κεντρική εξουσία να στειλει κάποια άλλη ίδια τετρατομορφη διάταξη,που ίσως στο τέλος μας φέρει πίσω στην τυραννία σιγα-σιγα,εκτός εάν αυτό επιδιώκουν.Καταργουν την απλή αναλογική στην πράξη,δηλαδή την πρόσφατη εντολή του λαού,και δεν νοιάζει κανέναν άλλο τελικά,εκτός από εμάς;Τελικά ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος όχι,γιατί εμείς μπερδεύτηκαμε!

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος -ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ στο Δήμο Πύργου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα