Σταύρος Ηλιόπουλος: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι στην Αμαλιάδα»

spot_img

Προτεινόμενα


Δεκαοκτώ χρόνια μετά από ένα φιλικό Αστέρα-Βύζαντα, ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας Σταύρος Ηλιόπουλος θα επισκεφθεί ξανά την Αμαλιάδα.

Στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι της Αμαλιάδας στάθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας Σταύρος Ηλιόπουλος, σε μια προσπάθειά του να προσγειώσει τους πάντες μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Πανηλειακό.  ς. Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας τόνισε ότι η ομάδα του προχωράει και ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του για θετικό αποτέλεσμα στο ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα, στην Αμαλιάδα.

«Στην πρεμιέρα κάναμε μια πολύ δύσκολη αλλά και σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Μετά το ματς του Κυπέλλου με τον Ωρωπό βάλαμε τα κεφάλια κάτω και καταλάβαμε ότι πρέπει να φτύσουμε… αίμα για να έχουμε την ομάδα που είχαμε και πέρυσι», τόνισε ο Σταύρος Ηλιόπουλος στο “Epsanastisentra” και συνέχισε: «Δουλέψαμε σκληρά και φάνηκε νωρίς σχετικά, από την επόμενη εβδομάδα και το φιλικό με το Αιγάλεω, ότι είχαμε αρχίσει να συνερχόμαστε. Στη συνέχεια ήρθε και η σημαντική νίκη στην πρεμιέρα για να επιβεβαιώσει ότι βελτιωνόμαστε. Και πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».
Για τη συνέχεια, ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας σημείωσε: «Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στην Αμαλιάδα που ελπίζουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε».

Πέραν του τραυματία Ντόσκα για τη Θύελλα δεν υπάρχει άλλη απουσία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα