ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταύρος Μεντής: «Στόχος του Ολυμπιακού Ζαχάρως τα Πλέι Οφ» (βίντεο)

  • 20
    Shares

Ικανοποιημένος από την πορεία του Ολυμπιακού Ζαχάρως μέχρι αυτό το σημείο, είναι ο τεχνικός της ομάδας Σταύρος Μεντής, ο οποίος βλέπει λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, την ομάδα του να εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα και μάλιστα να μικραίνει και την απόστασή της από τους πρωτοπόρους.

Ο Σταύρος Μεντής, υπογραμμίζει ότι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν είναι έτοιμος για Πρωταθλητισμό. Ο στόχος του είναι η πρώτη τετράδα, ωστόσο αν έρθει κάτι καλύτερο, η ομάδα του δεν θα πει όχι, αφού όπως υπόσχεται στον φίλαθλο κόσμο της Ζαχάρως, κάθε βδομάδα η ομάδα του θα δίνει τα πάντα για τη νίκη.

Συλλυπητήρια στον αρχηγό Φώτη Αλεξανδρόπουλο

Στο μεταξύ, στις τάξεις του Ολυμπιακού Ζαχάρως είχαμε και ένα δυσάρεστο συμβάν, καθώς ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Αλεξανδρόπουλος, έχασε τον πατέρα του. Το Δ.Σ. της ομάδας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, συλλυπούνται θερμά τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο, μέσα από ανακοίνωσή τους.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Σταύρου Μεντή, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού, το Σάββατο, απέναντι στα Μακρίσια:

 


  • 20
    Shares