ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Στα οκτώ εκτινάχθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού σε μόλις μία ημέρα

  • 174
    Shares

Οκτώ κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ στην Ηλεία με την Κρέστενα και τον Πύργο να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Τα πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων με τα τέσσερα να αφορούν σε εργαζόμενους υπηρεσιών του δήμου και ένα ακόμα σε υπηρεσία εκτός του δημαρχείου. Από τους 5 εργαζόμενους, οι δύο είναι κάτοικοι του δήμου Πύργου. Ένα ακόμα κρούσμα εντοπίστηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στον Πύργο, ενώ τα άλλα δύο αφορούν σε γνωστές επαφές.

Όλοι οι ασθενείς έχουν  λάβει συστάσεις και οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για αυστηρή καραντίνα 14 ημερών.

Από τη Δευτέρα, ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων θα λειτουργεί με το ελάχιστο προσωπικό σε κάθε υπηρεσία και με αυστηρά μέτρα προστασίας, ενώ στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση στον Πύργο (παρότι σε αυτή την περίπτωση ελλοχεύει και η πιθανότητα λάθους στο αποτέλεσμα του τεστ) πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

Προληπτικά, για λόγους ασφαλείας, με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας κ. Νίκου Κλάδη, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κρεστένων θα παραμείνει κλειστό από τη Δευτέρα και για 10 ημέρες.


  • 174
    Shares