ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Στην αντεπίθεση ο δήμαρχος Πύργου για την παραχώρηση του παλαιού νοσοκομείου: «Έπεσε το ψευτοδημοκρατικό προσωπείο»


«Ο Πύργος είναι μια πόλη δημοκρατική, φιλόξενη και με Χριστιανούς πολίτες. Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Κάποιοι εξέπεμψαν μηνύματα διχαστικά, μηνύματα μισανθρωπισμού και όλα αυτά γιατί νόμισαν ότι θα κάνουν ζημιά στην Δημοτική Αρχή» είπε ο δήμαρχος Πύργου κ Τάκης Αντωνακόπουλος περνώντας στην αντεπίθεση, μετά τις βολές που δέχθηκε προχθές για το θέμα της παραχώρησης του παλαιού Νοσοκομείο στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για 5 χρόνια για την φιλοξενία μονογονεϊκών οικογενειών μεταναστών.

Στρέφοντας απευθείας τα βέλη του σε όσους «σήκωσαν τη σημαία της επανάστασης» ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Ο κατήφορος είναι μεγάλος εάν νομίζουν κάποιοι ότι έτσι μας κάνουν ζημιά. Δεν το καταλαβαίνουν αλλά αυτά καταγράφονται και αυτές είναι οι μεγάλες ή οι μικρές στιγμές της πολιτικής τους παρουσίας και η ακτινογραφία στο πολιτικό τους εκτόπισμα. Είναι πολύ μικρό όταν προσχωρούν σε τέτοιες ακραίες, καταδικασμένες στην ιστορία της ανθρωπότητας, απόψεις και συμπεριφορές, να ενοχοποιούμαι το χρώμα του ανθρώπου, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις. Να τον χαρακτηρίζουμε επικίνδυνο μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός από εμάς. Είναι αυτοί άνθρωποι που έχουν τελειώσει πανεπιστήμια;».

Τέλος, ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Ναι, έφερα το θέμα αιφνιδιαστικά για να δω την αυθόρμητη απάντηση γιατί ο αυθορμητισμός καμιά φορά, σπάει το περίβλημα του καθωσπρεπισμού. Και δυστυχώς, έσπασε το περίβλημα ενός μικροαστικού καθωσπρεπισμού, ενός ψευτοδημοκρατικού προσωπείου».