ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Εθνική U17 ο Γιάννης Φερεκίδης

  • 195
    Shares

Κλήση στην Εθνική Ελλάδας Κ17 είχε ο Γιάννης Φερεκίδης του Ενιπέα, προκειμένου να ακολουθήσει τις προπονήσεις, θέτοντας υποψηφιότητα να είναι ένας από τους εκλεκτούς του Νίκου Κεχαγιά για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Μια πολύ σημαντική διάκριση για τον ποδοσφαιριστή του Ενιπέα, ο οποίος κάνει εξαιρετικό Πρωτάθλημα φέτος στη μεγάλη τοπική κατηγορία της Ηλείας, έχοντας ξεκινήσει και πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας του βασικός.

Ο Γιάννης Φερεκίδης, ένα γνήσιο ταλέντο, από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα στο ηλειακό ποδόσφαιρο, επιβραβεύεται για την προσπάθειά του. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται φέτος στον Ενιπέα υπό τις οδηγίες του Νίκου Γκρίλλα, αναδεικνύει έναν παίκτη ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα μικρά τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του πατέρα του, Τάσου Φερεκίδη στον Πύργο.

Ο Φερεκίδης είναι ένας παίκτης ο οποίος αγωνίζεται κεντρικός χαφ και μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει για την άψογη τεχνική του κατάρτιση, την ηρεμία και τον τρόπο που αγωνίζεται, απέναντι σε πιο μεγάλους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα του, ο Ενιπέας Λαντζοΐου, έσπευσε να συγχαρεί τον Γιάννη Φερεκίδη για την κλήση του αυτή: «Ο Ενιπεας του εύχεται να φτάσει στις πιο ψηλές κατηγορίες και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία! Συγχαρητήρια!!».


  • 195
    Shares