ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Στην Ζαχάρω, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής


Την πρώτη πολιτική συνάντηση  εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών της 26ης Μαίου, πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ στην Ζαχάρω, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής.

Στην πρόσκληση του αυτή  , ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί, γνωστοί και φίλοι του, που στην κυριολεξία γέμισαν  ασφυχτικά την  αίθουσα της καφετέριας “EDO KATSE”  με αποτέλεσμα ο χώρος να φαίνεται πολύ μικρός για αυτή τη συνάντηση.
Συγκινημένος από την παρουσία τόσου κόσμου, ευχαρίστησε όλους, εκ βάθους καρδίας, υποσχόμενος ότι θα είναι αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Ο Λευτέρης Βαρουξής με προτάσεις για την παραγωγή και επισημάνσεις ουσίας απέδειξε ότι είναι έτοιμος να εκπροσωπήσει, με αποφασιστικότητα και σθένος, την Ελλάδα της δημιουργίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις συζητήσεις που είχε με τους παρευρισκόμενους  «μπαίνω σε αυτή την μάχη, γιατί αγαπώ την πατρίδα μου, παλεύω για τη γενιά μου, τιμώ και σέβομαι την ιστορία και τους μεγαλύτερους. Είμαι ένας Ηλείος επαγγελματίας της αγοράς και όχι επαγγελματίας πολιτικός.

Η στάση μου θα είναι πάντα ξεκάθαρη και στο ναι και στο όχι. Ναι σε ότι υπηρετεί το συμφέρον της πατρίδας και των πολλών, όχι σε ότι είναι εναντίον τους.

Σας ζητώ να είμαι η νέα σας επιλογή. Επιλογή αρχών και αξιών, επιλογή συνειδητή για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Για το κοινό μας όραμα για τη νέα Ελλάδα. Μια νέα Ελλάδα που με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία και τη Νέα Δημοκρατία στη κυβέρνηση, θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους εγγυάται ασφάλεια και σιγουριά.

Η ψήφος μας στις ευρωεκλογές δεν είναι απλά μια επιλογή . Είναι επιλογή για τις επόμενες γενιές, είναι επιλογή για μία δυνατή Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο. Για να αλλάξουμε τις ζωές μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δεν δέχομαι την άποψη ότι το επίπεδο ζωής μας δεν μπορεί να βελτιωθεί και στο μόνο που έχουμε να ελπίζουμε είναι τα κρατικά επιδόματα και οι ελεημοσύνες. Δεν είναι κοινωνική πολιτική τα επιδόματα, αλλά οι δουλειές. Η νέα γενιά, η γενιά μου, είναι μια ασυμβίβαστη γενιά, που έχει όνειρα, που λατρεύει την ελευθερία. Το δικαίωμα στο όνειρο είναι ελευθερία. Είμαστε η γενιά που είναι “καταδικασμένη” να τα αλλάξει όλα.

Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη μας στις 26 Μαΐου.  Μία μάχη που όλοι μαζί θα την κερδίσουμε για την πατρίδα μας.