ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ηλεία χθες στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας

Στην Ηλεία χθες στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας που θα διοργανωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου στην Πάτρα . Στόχος είναι η καταγραφή των τοπικών και περιφερειακών ζητημάτων και ιδιαιτεροτήτων προκειμένου να διαμορφωθούν οι αναπτυξιακές προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και να επιτευχθεί ο μέγιστος βαθμός συνεργασίας με τους τοπικούς δήμους και φορείς.

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους είχαν χθες τα στελέχη του Συριζα με φορείς από την Ηλεία. Το παρών έδωσαν ,το μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτης της Κυβέρνησης  Δημήτρης Σακελλάρης,ο συντονιστής της ΠΣΕ Δυτικής Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μιχάλης Σιδηρόπουλος και ο συντονιστής της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Γεωργόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα μεταξύ των άλλων οι δήμαρχοι Πύργου κ. Λιατσής, Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Μπαλιούκος, Πηνειού κ. Καστρινός, Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Μοράντ, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου, κ. Βαρουξής, κ.α.