Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Στην Λάρισα βραβεύτηκε η Άννα Κορτέση

spot_img

Στην Λάρισα στις 12 Δεκεμβρίου βραβεύτηκε η Άννα Κορτέση από τον πρόεδρο της εθελοντικής ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ κ. Φώτη Βακιρζηδελη για την πολυετή εθελοντική δράση και προσφορά της στην ευρύτερη κοινωνία της Λάρισας.

Η βράβευση έγινε στο τέλος της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Ε. Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ με τίτλο “ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή” που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και αφορά την περίοδο της αποκατάστασης μετά από ένα συμβάν (ατύχημα ή ασθένεια). Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Λαρισαίο τετραπληγικό μουσικό Βασίλη Πιπέρη και στον αγώνα του για την πλήρη αποκατάσταση του ενώ διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο της Άννας Κορτέση ¨ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ¨. Στο βιβλίο κεντρικός ήρωας είναι ο Βασίλης Πιπέρης και αναφέρεται στην περιπέτεια του όπως ο ίδιος την βίωσε και την περιγράφει θέλοντας να περάσει μηνύματα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας.

Εκπρόσωποί φορέων, πλήθος κόσμου μεταξύ και ο γνωστός από τους ΑΜΑΝ Γιάννης Σερβετάς παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα