ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην ομάδα της καρδιάς του, τη Θύελλα, ο Ντίνος Κύτταρης


Σε μια ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίνος Κύτταρης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, θα βοηθήσει τη Θύελλα, “δένοντας” τα μετόπισθεν. Ήταν μια μετακίνηση, την οποία επιθυμούσε ο ίδιος, ώστε να τιμήσει τη μνήμη του Λάμπη Προκόπη, παλιού προπονητή του στην ομάδα των “Γενναίων”, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Πριν από λίγο, η Θύελλα Πύργου, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, Ντίνου Κύτταρη:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον κεντρικό αμυντικό, Ντίνο Κύτταρη ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ο Ντίνος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ηλείας και είναι γνωστές οι αρετές και οι χρήσιμες δυνατότητες του ως ποδοσφαιριστής.
Στην ομάδα της Θύελλας έχει ξανά αγωνιστεί αρκετά χρόνια πίσω, με προπονητή εναν άνθρωπο που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, τον Λάμπη Προκόπη, για τον οποίο ο Ντίνος όπως μας είπε χαρακτηριστικά ήθελε να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα μας στην νέα προσπάθεια της Α1 κατηγορίας, καθώς επίσης τον συνδέει στενή οικογενειακή φιλία και με τον γιο του, Χρήστο Προκόπη μέλος της ομάδας μας“.

“.