Στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας ο Κώστας Φέρρης

spot_img

Προτεινόμενα

 

Στην Αμαλιάδα βρέθηκε χθες Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στο Αναγνωστήριο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας ο κ. Κώστας Φέρρης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 20ου Φεστιβάλ Ολυμπίας Κινηματογράφου για παιδιά και νέους και παρουσίασε τετράωρο σεμινάριο αναφορικά με το βιβλίο του το έργο ζωής του με τίτλο “Η Αλχημεία του Σινεμά”.

Μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο ο κ. Φέρρης, παρουσίασε την πολύχρονη εμπειρία στον κινηματογράφο και όχι μόνο, εντάσσοντας όλες τις επί μέρους Ειδικές Θεωρίες του Κινηματογράφου. Το κοινό που βρέθηκε χθες στο Αναγνωστήριο παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο με τον κ. Φέρρη να δηλώνει για το βιβλίο του πως πρόκειται για μια γενική θεωρία του κινηματογράφου, που δεν αφορά τον μόνο τον κινηματογράφο αλλά τα πάντα ακόμα και την διαλεκτική λογική, τις διάφορες σκέψεις του ανθρώπου. Η θεωρία αυτή ενοποιεί και συμβιβάζει όλες τις προϋπάρχουσες ειδικές θεωρίες του κινηματογράφου και υπογράμμισε πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται στον κόσμο και επεσήμανε ότι έχει δεχθεί προτάσεις να μεταφερθεί στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.

Τον κ. Φέρρη προλόγισε η Πρόεδρος του Σωματείου Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας κα. Ελένη Σκάβδη, ενώ την παρουσίαση του κ. Φέρρη, έκανε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Camera Zizanio, κ. Νίκος Θεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τον σκηνοθέτη και το έργο του.

 

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα