Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου τα ταξί της οδού Δαλιάνη

spot_img

Προσωρινή αλλά και μόνιμη λύση για τα ταξί της «πιάτσας» του καταργήθηκε στην οδό Δαλιάνη έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαλιάδας στη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε ο πρόεδρος κ. Νίκος Λουκόπουλος και μέλη του Σωματείου Ταξί, ενώ ερωτήσεις υπέβαλαν στο προεδρείο τόσο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όσο και της ελάσσονος κ. Δημήτρης Κράλλης αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Άγγελος Κολόσακας.

Ο κ. Κολόσακας επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνει κυκλοφοριακή μελέτη, κάτι που η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ο κ. Κράλλης συμπλήρωσε «Οι ταξιτζήδες πρέπει να φύγουν σήμερα από εδώ με απάντηση και όχι να περιμένουν την νέα κυκλοφοριακή μελέτη».

Τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ο οποίος επεσήμανε ότι θα γίνει νέα κυκλοφοριακή μελέτη που θα ορίζει ως θέση των ταξί της οδού Δαλιάνη την μπροστινή πλευρά της πλατείας του Αγίου Αθανασίου, όπου στο σημείο θα τοποθετηθούν και κολωνάκια που θα οριοθετούν την «πιάτσα», προκειμένου να απαγορεύεται η στάθμευση άλλων αυτοκινήτων.

Μάλιστα ο κ. Λυμπέρης επεσήμανε: «Το λάθος ήταν δικό μου, έπρεπε να το είχαμε κάνει αυτό εδώ και δύο μήνες όταν ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των κυβόλιθων. Προσωρινά τα ταξί θα πάνε στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου, όπου αυτή θα είναι και η θέση τους στη νέα κυκλοφοριακή μελέτη που θα γίνει».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα