Κυριακή, 8 Μαΐου, 2022
23.9 C
Pýrgos

Στηρίζουμε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την Πηνεία που όλοι αγαπάμε

spot_img

Στηρίζουμε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την Πηνεία που όλοι αγαπάμε

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, για το Δήμο Ήλιδας, μου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύομαι πως ο τόπος μου, η Πηνεία, βρήκε έναν άνθρωπο που πραγματικά θα την αγκαλιάσει και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να βγούμε από το τέλμα που μας έβαλαν όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Το πάθος με το οποίο ο Δημήτρης παλεύει όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχει τους στόχους του και η αγάπη που έχει δείξει για την περιοχή μας, δείχνει πως θα είναι ο Δήμαρχος που εμείς θέλουμε.

Εμείς οι άνθρωποι που παραμείναμε στην Πηνεία, δημιουργήσαμε οικογένεια και παλεύουμε πραγματικά για την επιβίωσή μας, θέλουμε έναν Δήμαρχο με όραμα και προοπτική.  

Η στήριξη στο πρόσωπό του, από την πλευρά μου, είναι δεδομένη . Θα πρέπει να συνταχθούμε όλοι μας στο πλευρό ώστε επιτέλους αυτός ο Δήμος να αλλάξει όψη. Να γίνει φιλικός στον άνθρωπο. Να αισθανθούμε και εμείς στην Πηνεία, ότι κάποιος μας προσέχει. Ότι δεν είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Ο Δημήτρης εκφράζει το νέο και οφείλουμε να τον στηρίξουμε.

Ανδρέας Πετρόπουλος

Εφύρα

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα