ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ φάνηκαν οι «Συμπάθειες»


Στη Συνάντηση – Σύσκεψη που είχαν στην Γαστούνη την μέρα που ήταν στην Ηλεία ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας κ.Σωκράτης Φάμελλος , στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ φάνηκαν οι «Συμπάθειες» . Όταν ο κύριος Καστρινός πήρε το λόγο εξέφρασε τη «συμπάθειά» του προς τον κύριο Λυμπέρη και την κ.Κοκαλιάρη και είπε ότι οφείλουμε πολλά σε αυτούς για αυτό το έργο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κ.Φάμελλο ενώ «στόλισε» καλά τον κ Σπίρτζη , είπε ότι αυτός είναι ο βασικός υπαίτιος που δεν έχει γίνει το ο δρόμος Ολυμπία Οδός .

Αμέσως μετά ο κύριος Λιατσής πήρε το λόγο και άρχισε να υμνεί την δική του «Συμπάθεια» τον  κ.Χριστοδουλόπουλο και είπε αν δεν ήταν αυτός δεν θα τελείωνε το έργο με τα σκουπίδια.

Έπειτα ακολούθησε και μία μικρή αντιπαράθεση από το Δήμαρχο Πύργου με τη δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας Νίκη Κοκκαλιάρη.

Η κυρία Κοκκαλιάρη παρουσίασε τα πληθυσμιακά στοιχεία στα οποία βασίστηκε η μελέτη για την κατασκευή του εργοστασίου και πετάχτηκε ο κύριος Λιατσής και είπε ότι « χρησιμοποιήσατε τα στοιχεία Καλιφόρνιας» η κ. Κοκκαλιάρη του είπα να σταματήσει τις ειρωνείες και στο τέλος της τοποθέτησης της απευθύνομαι στον κύριο Φάμελλο του είπε ότι καλό θα ήταν η κυβέρνηση να θεσπίσει όριο ηλικίας για τους αιρετούς αυτό ήταν σίγουρα «μπηχτή» για τον κύριο Λιατσή γιατί  στην επόμενη του ομιλία είπε ότι είναι 75 ετών.

ο κ. Φάμελλος είπε ότι το όριο ηλικίας θα πρέπει να αφορά και τους κοινοβουλευτικούς όχι μόνο τους δημάρχους .