ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στις 2 Ιουλίου δημοπρατούνται οι καντίνες και οι ξαπλώστρες στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης


Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για τη μίσθωση των καντινών και τις ξαπλώστρες του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης αφού, οριοθετήθηκαν οι παραλίες στις οποίες θα μπουν καντίνες και ξαπλώστρες και καθορίστηκε και το ύψος του μισθώματος στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική. Η διάρκεια μίσθωσης είναι από την ημερομηνία της υπογραφής μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2022, ενώ με την υπογραφή του συμφωνητικού ο μισθωτής καλείται να καταβάλει το 30% του ποσού του συνολικού μισθώματος υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και το υπόλοιπο 70% στον δήμο.

 

Τα σημεία και τα ποσά

 

Στη θέση «Καλαμιάς» στο Κάστρο Κυλλήνης, ορίστηκε τιμή πρώτης προσφοράς τα 1. 687 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για την καντίνα (15 τ.μ.), και για ομπρέλες και ξαπλώστρες 22.67 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο (200 τ.μ).

Στη θέση «Πετρέλαια» στο Κάστρο Κυλλήνης η τιμή πρώτης προσφοράς για καντίνα είναι 460 ευρώ/τ.μ. και 26,67 ευρώ/τ.μ. για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Στη «Μιμόζα» Κάτω Παναγιάς  τα ποσά είναι 75 ευρώ/τ.μ. για καντίνα και 5ευρώ/τ,μ, για ξαπλώστρες

Στα «Κραγκαρέικα» Λεχαινών 26,67ευρώ/τ.μ. για καντίνα  και επίσης 26.67ευρώ/τ.μ. για ξαπλώστρες.

Για καντίνες στη θέση «Φάλαρι», στη θέση «Κουνουπελάκι-Ζώνη-Νησάκι» και στη θέση «Μεγάλο Πεύκο (ποτάμι)» καθορίστηκε τιμή 35ευρώ/τ.μ.

Για ομπρέλες και ξαπλώστρες στη θέση «Μπρινιάς-Λακκές-Δροσιά» καθορίστηκε τιμή 5 ευρώ/τ.μ. (συνολική έκταση 500τ.μ.), στη θέση «Φαλάρι» 5 ευρώ/τ.μ. (συνολική έκταση 485τ.μ.), στη θέση «Κουνουπελάκι» 5 ευρώ/τ.μ. (συνολική έκταση 485τ.μ.), στη θέση «Μεγάλο Πεύκο» 5 ευρώ/τ.μ. (συνολική έκταση 500τ.μ.).