ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον “αέρα” ο Ολυμπιακός Ζαχάρως-Τα παρατάει ο Καριώρης-Μόνο η σφραγίδα έχει απομείνει-Δυσαρέσκεια για αποδέσμευση Γκούσκου


Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ολυμπιακός Ζαχάρως. Ο Γιώργος Καριώρης, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να τρέξει τις προσπάθειες για συγκρότηση διοίκησης και να κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα, φέρεται να εγλαταλείπει τις προσπάθειες, βλέποντας ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί το μπάτζετ της νέας σεζόν, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει και τη συγκρότηση νέας διοίκησης.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Κατά συνέπεια και η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, η οποία θα ερχόταν να επικυρώσει τις όποιες πρωτοβουλίες και αποφάσεις θα ελαμβάνοντο, παίρνει κι αυτή αναβολή. Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον άερα και κανένας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Ο Γιώργος Καριώρης, προσπάθησε αυτές τις μέρες να συγκροτήσει διοίκηση και να μιλήσει με ποδοσφαιριστές. Παρά το αρχικά καλό κλίμα, η πορεία έφερε αντίθετα αποτελέσματα. Κάποιες τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ η «σταγόνα» που ξεχείλισε το… ποτήρι, ήταν όταν ενημερώθηκε ότι ο τελευταίος παίκτης που είχε απομείνει, «δελτίο» της ομάδας, ο Γκούσκος, έμεινε ελεύθερος, καθώς του είχε υπογραφεί ελευθέρας από την απελθούσα διοίκηση. Κατά συνέπεια έφυγε και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που υπήρχε την ομάδα.

Ο Γιώργος Καριώρης, μιλώντας για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, ανέφερε: «Είχαμε προγραμματίσει να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση αύριο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι ενημερώσαμε και τον δικαστικό εκπρόσωπο να μην έρθει, καθώς η Γενική Συνέλευση αναβάλλεται. Υπό τις παρούσες συνθήκες, όχι απλά δεν μπορεί να διαμορφωθεί διοικητικό σχήμα, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να κατέβει ούτε στην Α1 κατηγορία. Ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν, ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Είχαμε κάνει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές από τη γύρω περιοχή, όμως ούτε και αυτοί είναι εφικτό να αποκτηθούν».