Στον «παλμό» του δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας Μισέλ Αμπού Χάντμπα

spot_img

Προτεινόμενα

Στον «παλμό» του δήμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας Μισέλ Αμπού  Χάντμπα

Μια σειρά από εύστοχες ερωτήσεις που αντικατοπτρίζουν τον «παλμό» της πόλης, απασχολώντας τις συζητήσεις όλων των δημοτών, υπέβαλε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μισέλ Αμπού  Χάντμπα. 

Οι ερωτήσεις που υπέβαλε ο κ. Αμπού Χάντμπα είναι: 

«- 1η Ερώτηση: 

Τι πρόκειται να πράξετε σχετικά με τους τοποθετημένους υπόγειους κάδους που έχουν τοποθετηθεί περίπου 30 μήνες και οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι και σήμερα.

– 2η Ερώτηση:

Τι μέτρα πρόκειται να λάβει ο Δήμος Ήλιδας σχετικά με τις κακοτεχνίες στις νέες πεζοδρομήσεις, τις καθυστερήσεις και το γεγονός πως ακόμα και σήμερα, μήνες μετά, βρίσκονται παρατημένα έναντι το δημαρχείου Ήλιδας καθώς και σε άλλα σημεία, τις προς αντικατάσταση σπασμένες πλάκες και παραμένουν ακάλυπτα όλα τα σημεία που πρόκειται να τοποθετηθούν δέντρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πεζοί και ποδηλάτες της πόλης μας. Επίσης ερωτώ αν ενόψει βροχοπτώσεων έχουν γίνει οι απαραίτητοι καθαρισμοί φρεατίων και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Τέλος, υπάρχει πρόοδος αναφορικά με την εύρεση δημοτικών χώρων στάθμευσης, αφού οι θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης όπου έγιναν οι νέες πεζοδρομήσεις μειώθηκαν στο μισό;

– 3η Ερώτηση:

Αναφορικά με τις ονοματοδοσίες δρόμων που ψηφίζονται σήμερα, θεωρώ πως θα έπρεπε έστω και καθυστερημένα να ονοματοδοτηθεί οδός της πόλης και να φέρει το όνομα της πρώτης γυναίκας δημάρχου της Ελλάδας και δημάρχου Αμαλιάδας Μαρίκας Μπότση – Τσαπαλίρα και μάλιστα το συντομότερο. Υπάρχει σχεδιασμός για κάτι τέτοιο;

– 4η Ερώτηση:

Σχετικά με τις δράσεις για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση και δεδομένου πως για 9 μήνες και λόγω βεβαίως της πανδημίας δεν έχει υπάρξει κάποια διοργάνωση, υπάρχει σχεδιασμός έστω και το τελευταίο τρίμηνο του έτους ώστε να διοργανωθεί τιμητική εκδήλωση για τον εφετινό εορτασμό;» 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα