Στους δρόμους οι συνταξιούχοι Πύργου στις 17 Ιούνη ενόψει των  εξοντωτικών περικοπών στις συντάξεις

spot_img

Προτεινόμενα

Οι αναμενόμενες μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, οδηγούν τους συνταξιούχους  στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, από εκπροσώπους του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, καθώς και του ΟΑΕΕ,  έχει προγραμματιστεί να γίνει συλλαλητήριο την Πέμπτη 17 Ιουνίου στην πλατεία ΟΤΕ του Πύργου, προκειμένου να εκφραστεί η αγανάκτηση αλλά και έντονη ανησυχία για τα σκληρά μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής.

«Σκοπός των κινητοποιήσεών μας είναι να ενημερωθούν οι συνταξιούχοι, να οργανωθούμε καλύτερα και να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά τους αγώνες μας ώστε να τους εμποδίσουμε για να μην περάσουν αυτά τα εξοντωτικά μέτρα που σαρώνουν και τσακίζουν τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και Περιχώρων κ. Παν. Γιάνναρος.

Επίσης ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου  και Περιχώρων Πέτρος Καπαρέλης  τόνισε ότι «η  εφαρμογή των μνημονίων όλα αυτά τα χρόνια έφερε αύξηση της ανεργίας, μείωση μισθών, εξάπλωση ελαστικής εργασίας, φοροδιαφυγή των μεγάλων εργοδοτών, καρατόμηση των συντάξεων» και υπογράμμισε ότι γίνεται προετοιμασία ενόψει της πανελλαδικής συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα