Στους μεγάλους χορηγούς του ΑΣΣ Αμαλιάδας η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

spot_img

Προτεινόμενα

ΑΣΣ Αμαλιάδας και CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ θα βαδίσουν μαζί τη νέα σεζόν, σε μια χορηγική συμφωνία που δείχνει ότι ο σύλλογος της Αμαλιάδας μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Με δελτίο Τύπου ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, μας συστήνει τον νέο του χορηγικό συνεργάτη: «Η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηλείας και Ζακύνθου ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Clearnet.
Είναι η μοναδική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού, υγιεινής αρωματισμού και εντομοαπώθησης γιατί τολμά να είναι πρωτοπόρος είτε μέσω καινοτόμων προϊόντων που παρουσιάζει στην αγορά είτε μέσω εξατομικευμένων λύσεων που προσφέρει σε μια επιχείρηση μικρή και μεγάλη .
Πάνω απ’ όλα όμως σας εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την ασφάλεια που επιθυμείτε από το συνεργάτη σας, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την επιχείρησή σας ώστε να καλύπτει με τον ιδανικότερο τρόπο κάθε σας ανάγκη .
Μερικές από τις πιο δημοφιλείς λύσεις που που προσφέρει είναι στην απολύμανση , τον καθαρισμό, την εντομοαπώθηση και τον αρωματισμό .
Είναι μάλιστα η μοναδική επιχείρηση που αντιμετωπίζει τις ανάγκες του κάθε χώρου με ξεχωριστή φροντίδα είτε μιλάμε για την είσοδο την κουζίνα ή το μπάνιο.
Επίσης βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη των χώρων αλλά και η ταυτόχρονη μείωση του καθημερινού τους κόστους .
Γίνετε κι εσείς μέλος της οικογένειας μας. Η Clearnet Πύργου είναι η μοναδική εταιρεία που είναι ήδη πλήρως προσανατολισμένη στο να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και την βιωσιμότητα παρέχοντας προϊόντα 100 % φιλικά προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο .
Σας προσκαλούμε να έρθετε στον κόσμο της Clearnet ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και να γίνετε μέλη μας!».

Χαιρετισμός Ιωάννη Γιαννακόπουλου, προέδρου της εταιρείας

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Ιωάννης Γιαννακόπουλος, με αφορμή την έναρξη αυτής της χορηγικής συμφωνίας, ανέφερε:

Δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους το πρότζεκτ των Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ & ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Αμέσως διακρίναμε το πάθος τους και το όραμα τους για τον αθλητισμό του νομού μας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο μέσα σε ένα χρόνο 130 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ να αθλούνται ήδη στις τάξεις τους .
Ως δυναμική καινοτόμα κ ταχείας ανάπτυξης επιχείρηση η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ενώνει τις δυνάμεις της στους φετινούς υψηλούς στόχους τόσο χορηγικά όσο κ με την φυσική παρουσία μας .Η περιοχή της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ άλλωστε είναι βασικός πυλώνας της ανάπτυξης της επιχείρησης μας καθώς από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας.
Ευχόμαστε καλή χρονιά και επίτευξη των υψηλών στόχων του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
“.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα