ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στο έλεος του καιρού και… της εγκατάλειψης το Κρυονέρι!


Στα… δύο κόπηκε και πάλι ο δρόμος που ενώνει την Αμαλιάδα και την Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου αφού για μια ακόμα φορά, το γεφύρι που βρίσκεται ανάμεσα στην περιοχή Βρετέϊκα και Μπουμπούνα «φούσκωσε», με αποτέλεσμα τα νερά να αποκλείσουν τον πρόσβαση από και προς το Κρυονέρι!

Εδώ και χρόνια η ανακατασκευή του γεφυριού αποτελεί το βασικό αίτημα των κατοίκων και των τοπικών συμβουλίων. Αλλά εδώ και χρόνια, οι υποσχέσεις παραμένουν υποσχέσεις που μετά ξεχνιούνται και με την παραμικρή βροχή απειλούνται ζωές!

Η πολύωρη και δυνατή βροχόπτωση είχε αποτέλεσμα το γεφύρι να φουσκώσει και να «πνίξε» όλη την περιοχή, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου κ. Κώστα Παπαλεωνίδα να βρίσκεται από νωρίς το πρωί στις «επάλξεις», προσπαθώντας να δώσει λύση, μαζί με το μηχάνημα που έστειλε ο δήμος, για να καθαρίσει το σημείο και να μπορέσουν να φύγουν τα νερά!

Μέχρι και αργά το μεσημέρι η κυκλοφορία στον δρόμο ήταν από δύσκολη έως αδύνατη, αφού σε κάποια σημεία το νερό έφτανε ακόμα και το μισό μέτρο…

Μιλώντας στο «Ilia.news» ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου κ. Κώστας Παπαλεωνίδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει επιτέλους να επέμβει ένας Εισαγγελέας. Τι περιμένουν για να μας φτιάξουν το γεφύρι; Να γίνει πρώτα κάποιο δυστύχημα; Με την παραμικρή βροχή τα νερά πνίγουν τον δρόμο και δεν μπορεί να περάσει κανένας. Επιτέλους, κάτι πρέπει να γίνει».