Στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά ο Γιάννης Κουτσούκος!

spot_img

Προτεινόμενα

Τον πρώην βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο επέλεξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά για τη στελέχωση του γραφείο της, βασιζόμενη στην πείρα αλλά και στις γνώσεις του Ηλείου πολιτικού.

Η μετάθεση του κ. Κουτσούκου έχει ήδη εγκριθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, ο ίδιος δε την δέχθηκε με μεγάλη χαρά, ενώ σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, για την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή της να συνδράμω, ως συνεργάτης της, στην κοινοβουλευτική μας παρουσία και δράση, ιδίως σε εκείνα τα θέματα του νομοθετικού έργου που διαθέτω τη γνώση και την εμπειρία του χειρισμού τους στη Βουλή των Ελλήνων.

Για μένα, η προσφορά στην Παράταξη είναι αυτονόητη υποχρέωση, ανεξάρτητα τίτλων και αξιωμάτων. Έτσι έκανα πάντα, με σταθερότητα και συνέπεια, είτε ως απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ, είτε ως εκλεγμένος σε κορυφαίες θέσεις των Κοινωνικών Φορέων, είτε ως Βουλευτής, με την ψήφο του λαού της Ηλείας, όλα αυτά τα χρόνια».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα