Στο ζενίθ σήμερα οι προετοιμασίες για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας(Φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

– Αλλαγή στο «σκηνικό» του καιρού

Κορυφώνονται σήμερα οι προετοιμασίες για την τελετή της Αφής της Φλόγας που θα γίνει  την Τρίτη  24 Οκτωβρίου, ενόψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκ Τσάνγκ 2018.

Υπό την απειλή της κακοκαιρίας, οι διοργανωτές προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες ώστε το αποτέλεσμα ν’ ανταποκρίνεται στην λαμπρότητα του παγκόσμιου γεγονότος που είναι η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά έκλεψαν οι ιέρειες που θα λάβουν μέρος στην τελετή, με επικεφαλής την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου, ενώ και η χορογραφία της Άρτεμις Ιγνατίου είναι εκπληκτική.

Παρόντες στις πρόβες, πέρα από τα επιφανή πρόσωπα που  παρακολούθησαν τις προσπάθειες, είναι και πολλοί επισκέπτες που νιώθουν δέος μπροστά στο  μεγαλείο της τελετής για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από την άλλη πλευρά εντείνεται και η προετοιμασία για την τηλεοπτική κάλυψη  της Αφής της Φλόγας, που θα μεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου, φέρνοντας για μια ακόμη φορά την Αρχ. Ολυμπία στο επίκεντρο  της κορυφαίας αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής διοργάνωσης.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα