Στο Κατάκολο: Επιτυχημένη εκδήλωση για τα έργα ΕΣΠΑ με «φόντο» την πανσέληνο!

spot_img

Προτεινόμενα

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τα έργα του ΕΣΠΑ με «φόντο» την  πανσέληνο, βρέθηκε χθες το Κατάκολο, μετά την Αχαΐα και  την Αιτωλοακαρνανία.

Οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφέρεια με τίτλο «στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» στέφθηκαν με επιτυχία, με τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα να δίνει το παρών και στο Κατάκολο,  παρουσία αιρετών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθους κόσμου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται στο Κατάκολο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και της Αρχ. Ολυμπίας, στα πλαίσια  της ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης, ενώ παράλληλα τόνισε  ότι προχωράει δυναμικά η ανάπτυξη του λιμανιού Κυλλήνης, τα έργα υποδομών σε όλους τους τομείς, στον τουρισμό,  αγροτική οικονομία, κτηνοτροφία κ.α.

Ακόμη ο περιφερειάρχης Δ.Ε. χαρακτήρισε σαν πρωταρχικής σημασίας τη διεκδίκηση για τη συνέχεια της «Ολυμπίας Οδού», στο τμήμα Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό-Τσακόνα.

Μετά το πέρας του περιπάτου που έγινε στη νέα προβλήτα Κατακόλου, ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τον Βασίλης Λέκκα και την Άντα Αθανασοπούλου σε μουσική του Γιώργου Βούκανου και τίτλο «λόγια της πλώρης και άλλα Θαλασσινά».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα