Στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου και η Πατρούλα Νικολοπούλου

spot_img

Προτεινόμενα

«Ο Δήμος στους Δημότες!»

Ένα ακόμη νέο και δυναμικό στέλεχος προστέθηκε στην παράταξη νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Ο λόγος για την Πατρούλα Νικολοπούλου από την Αγία Μαύρα που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ», δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στο όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία.

Η Πατρούλα Νικολοπούλου ανήκει και αυτή στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο θέλουν να βάλουν τον τόπο τους σε αναπτυξιακή πορεία. Γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα και σήμερα μένει στην Αγία Μαύρα του Δήμου Πηνειού. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Η Πατρούλα Νικολοπούλου ασχολείται πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει ως όραμα έναν Δήμο Πηνειού αρωγό σε κάθε δημότη.

«Πίστεψα στην δύναμή του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, στον ατόφιο χαρακτήρα του και στην ανθρώπινη φύση του απέναντι στον συνάνθρωπο και τα προβλήματά του. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους ενεργούς που μοναδικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη η πρόοδος και η σκέπη του Δήμου πάνω από τα προβλήματα κάθε πολίτη. Η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ -ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ απαρτίζετε από νέους ανθρώπους με παραγωγικά μυαλά και φρέσκιες ιδέες ικανά να δώσουν έναυσμα σε όλους τους νέους να ασχοληθούν και να παραμείνουν στον τόπο μας. Ο ΔΗΜΟΣ θα είναι πλέον αρωγός σε κάθε πολίτη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με πρωτοστάτη τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο πάμε να φέρουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το αυτονόητο…. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!», τονίζει η Πατρούλα Νικολοπούλου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα