Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

Στο πλευρό των Εμπορικών Συλλόγων για τις δράσεις ενάντια στις διακοπές ρεύματος

spot_img

Άμεση η αντίδραση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Στο πλευρό των Εμπορικών Συλλόγων για τις δράσεις ενάντια στις διακοπές ρεύματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο κάλεσμα των Εμπορικών Συλλόγων του Δήμου για συμβολική δράση ενάντια στις διακοπές ρεύματος στις λαϊκές οικογένειες και τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας δεσμεύτηκε να φέρει ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την έκδοση ψηφίσματος για το θέμα, καθώς και να συμμετάσχει σε παράτασης διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ, που θα διοργανώσουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι, με στόχο την κατάθεση αιτήματος να μην πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος εν μέσω κοινωνικής και οικονομικής ανασφάλειας, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προσκαλεί τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων του Δήμου να παραστούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν από κοινού στην προσπάθεια περιφρούρησης των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.

Παρέμβαση των Εμπορικών Συλλόγων Ανδραβίδας – Κυλλήνης για υπέρογκες αυξήσεις του ρεύματος

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα