Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Στο Σύνταγμα για το Πάτρα – Πύργος οι Ηλείοι της Αθήνας!

spot_img

Διαμαρτυρία στην Αθήνα για τον δρόμο

«Ο Σύλλογος Γουμεριωτών ΗΛΕΙΑΣ  «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» προσκαλεί τα Σωματεία τους Συλλόγους των ΗΛΕΙΩΝ καθώς και όλους τους ΗΛΕΙΟΥΣ που διαμένουν στην ΑΘΗΝΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 14 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 μ.μ. !!

Η συγκέντρωση θα είναι διαμαρτυρία για την κοροϊδία σε βάρος όλων των ΗΛΕΙΩΝ από την Κυβέρνηση από τα κόμματα εξουσίας, για τον νέο ΕΘΝΙΚΟ δρόμο Πάτρα – Πύργου – Τσακώνα (Ολύμπια οδός ) που συνεχώς δημοπρατείται χρόνια τώρα και ποτέ δεν ξεκινάει!

Επιτέλους σεβασμό στους 300.000 ΗΛΕΙΟΥΣ και στους πάνω από 100.000 ΗΛΕΙΟΥΣ της Αθήνας. Έχουν αφήσει χωρίς έργα υποδομής την Ολυμπιακή γη, με συνέπεια ο Νομός να είναι τελευταίος σε ανάπτυξη!!

Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το «Ιερό της Ολυμπίας» με δρόμους καρμανιόλες με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα !!

ΟΧΙ άλλα εκατοντάδες θανατηφόρα ατυχήματα, ΟΧΙ άλλους χιλιάδες τραυματισμούς κάθε χρόνο, στο δρόμο Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα !!

Ας κάνουμε κάτι εμείς οι πάνω από 100.000 εκτός Ηλείας, Ηλείοι…

Ντροπή και Αίσχος…»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα