ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στ. Αντωνίου: “Άδικο για το ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται χωρίς κόσμο, πρώτα για τα ερασιτεχνικά γήπεδα”

  • 26
    Shares

Πρόταση προ ημερήσιας διάταξης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έθεσε ο Αντιπρόεδερος της Ομοσπονδίας Στέργιος Αντωνίου, με σκοπό να συζητηθεί το θέμα της μη προσέλευσης φιλαθλων στα γήπεδα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η ΕΠΟ θα συστήσει επιτροπή, προκειμένου να έρθει σε συννενόηση με την Κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ, να δοθεί η ευκαιρία στο ποδόσφαιρο να δοθεί η άδεια για ένα ποσοστό εισιτηρίων.

Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου στην εκπομπή “ΔΙΚΗ” στο OPEN TV, είναι άδικο για το ποδόσφαιρο, την ίδια στιγμή που στα πλοία υπάρχει πληρότητα 80%, στις πλατείες, στα θέατρα,  να υπάρχει παντού κόσμος, στο ποδόσφαιρο να μην επιτρέπεται. Και ιδιαίτερα όπως είπε, στα ερασιτεχνικά γήπεδα, πρώτα στα ερασιτεχνικά, να μην μπορούν να βρεθούν πενήντα ή εκατό φίλαθλοι αραιά στις εξέδρες.

Παρά τις προτάσεις της Σούπερ Λιγκ, του ΟΦΗ, αλλά και διαφόρων ομάδων, παρά τις εκπεφρασμένες απόψεις Ενώσεων, για την ώρα ο ΕΟΔΥ είναι αρνητικός.

Στην αποψινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηλείας, ο Άρης Κουλούρης, υπογράμμισε ότι θα κινηθεί και αυτός, προς την κατεύθυνση να τεθεί το θέμα της σταδιακής επαναφοράς κόσμου στις εξέδρες, ενός ποσοστού σε πρώτη φάση.

 

 


  • 26
    Shares