ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητικές στιγμές στην κοπή πίτας του ΣΔΠΗ (φώτο)Μέσα σε ζεστό κλίμα, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του χθες βράδυ στον Πύργο. Ιδιαίτερες στιγμές, συγκινησιακά φορτισμένες, ήταν οι βραβεύσεις που συνόδευσαν την εκδήλωση, βραβεύσεις σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στα γήπεδα και το ποδόσφαιρο. Επίσης ωραία στιγμή η παράδοση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου, του πρακτικού του Συνδέσμου, με το οποίο μετακόμισαν οι διαιτητές του νησιού, όταν η ΕΠΣ Ζακύνθου ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΕΠΣ Ηλείας.
Την πίτα, έκοψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Βασιλείου, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις, στον Γιώργο Μποροβήλο, τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο, πρώην διαιτητές Α΄ Εθνικής, σε δυο πρώην γενικούς γραμματείς της ΕΠΣΗ, τον Λεωνίδα Δημουλιά και τον Παναγιώτη Κατσώλη, καθώς και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδα Μαλιούφα.

O Νίκος Λαμπρόπουλος, ιστορικό στέλεχος της ηλειακής διαιτησίας, τίμησε τον Γιώργο Μποροβήλο

 

Ο Ηλείος Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ένας από τους λίγους διαιτητές από τα μέρη μας που έφτασαν μέχρι τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λεωνίδας Δημουλιάς, ιστορικό στέλεχος της ΕΠΣΗ, επί σειρά ετών γενικός γραμματέας, τιμήθηκε από τον Δημήτρη Κωσταριά.

Άλλο ένα ιστορικό στέλεχος της ΕΠΣΗ επί σειρά ετών, πρώην γενικός γραμματέας, ο Παναγιώτης Κατσώλης, τιμήθηκε από τον Λάκη Αθανασόπουλο.

Το πρακτικό της 6ης Φεβρουαρίου 1988 ανεξαρτητοποίησης των διαιτητών της Ζακύνθου, παραδόθηκε από τους κ.κ. Τσάμη, Σπηλιόπουλο, στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδα Μαλιούφα.