ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ

Συγκροτήθηκε Δ.Σ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας


Σήμερα Πέμπτη 14/5/2018 στις 13:30 περίπου διεξήχθη ψηφοφορία μεταξύ των παρατάξεων για την συγκρότηση Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο κ.Παναγιώτης Ζώντος , Αντιπρόεδρος και Ταμίας ο κ. Μαρίνης Αχτύπης και γραμματέας ο κ. Πικέας Δημήτρης  .

Αξίζει να σημειωθεί παρότι ο κ. Κατσώλης πήρε τους περισσότερους σταυρούς δεν μπόρεσε να πάρει μια θέση στο Δ.Σ .

Ο πρόεδρος κ. Ζώντος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τα εξής:

Με την εκλογή μου στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αστυνομίας Ηλείας, συγχαίρω όλους τους επιτυχόντες στις εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους όσους με βοήθησαν εντός και εκτός αστυνομίας, αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους συνάδελφους που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας ,αλλά και όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους και μη για την προσπάθεια που έκαναν και έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία, καθώς επρόκειτο για έναν σκληρό αγώνα στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης του προεδρείου μας διατηρώντας και ενισχύοντας την έννοια της ενότητας.
Ωστόσο, δεσμεύομαι απέναντι σε όλους ότι θα προσπαθήσω να υπηρετήσω την «Ένωση» με όλη μου την δύναμη. Η επιστράτευση του σθένους, του δυναμισμού και των αρετών που διαθέτουμε είναι επιβεβλημένη, με σκοπό να συνεχίσουμε δίχως εσωστρέφεια όλοι μαζί.