Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

spot_img

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας για την καθοριστική τους συμβολή στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών, από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία. Ειδικότερα οι συνάδελφοι του ανωτέρω τμήματος, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέβησαν στην σύλληψη δύο ημεδαπών στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν αφαιρεθέντα κοσμήματα, που είχαν αφιερωθεί ως τάματα από πιστούς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φραγκαβίλας Αμαλιάδας και είχαν αφαιρεθεί προ τριών ημερών, τμήμα λειψάνου του Αγίου Χαράλαμπου που είχε αφαιρεθεί από τον ομώνυμο Ιερό Ναό Πατρών προ πέντε ημερών καθώς και πλήθος κοσμημάτων η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας έρχεται να προστεθεί σε αυτή της άμεσης εξιχνίασης κλοπής σχαρών αποχέτευσης από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Ήλιδας και στην σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου στην περιοχή της Ν.Μανωλάδας στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν 120 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης.

Ο επαγγελματισμός και η μεθοδική εργασία των συναδέλφων που στελεχώνουν το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, συμβάλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Ηλείας, αποτελώντας παράλληλα εχέγγυο για μελλοντικές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα