ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συγχαρητήρια δήμαρχε Ήλιδας, άντε και… Αρχιμανδρίτης!

  • 69
    Shares

Δήμαρχος, στην Πέμπτη θητεία του, πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ, πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, πρόσφατα αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και από χθες… και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Φυσικά… γελάνε και οι πέτρες μετά και τα χθεσινά νέα «καμώματα» του δημάρχου Ήλιδας να συγκεντρώσει στα χέρια του όλες τις εξουσίες του δήμου ενώ, δεν λείπουν και τα σχόλια ότι… κάπου το πηγαίνει!

Το να συγκεντρώνει πάντως ο δήμαρχος στα χέρια του όλες τις εξουσίες του δήμου, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία «βοά» ακόμα για τους λόγους της πρόσφατης «καρατόμησης» των δύο αντιδημάρχων του… δεν ήταν προφανώς και η πιο «έξυπνη» εξέλιξη από τη μεριά του.

Και αυτό… μία μέρα μόλις μετά το «καμπανάκι» που του χτύπησε ο στενός του συνεργάτης και αναπληρωτής δήμαρχος κ. Ανδρέας Παπαδάκος τονίζοντας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι οι εποχές του «ενός ανδρός αρχή» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Και ο δήμαρχος Ήλιδας ακριβώς την επόμενη ημέρα «ξηλώνει» τον Βασίλη Παπαδόπουλο από το «τιμόνι» της Οικονομικής Επιτροπής και κάνει πρόεδρο τον εαυτό του…

Έτσι δουλεύουν πλέον οι Δημοκρατίες δήμαρχε ή έτσι εκλαμβάνεις εσύ την έννοια της Δημοκρατίας ;

Και επειδή δεν έμεινε τίποτα άλλο δήμαρχε να αναλάβεις, άντε τώρα και Αρχιμανδρίτης!


  • 69
    Shares