Συγχαρητήρια του Επειού για Εθνική Πόλο, Γκολομέεφ και Χρήστου

spot_img

Προτεινόμενα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Επειός Ήλιδας για την Εθνική Πόλο, αλλά και για τις επιτυχίες των Ελλήνων κολυμβητών Γκολομέεφ και Γρηγοριάδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα.

Το Δ.Σ. του Επειού Ήλιδας, συγχαίρει θερμά τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και όλους τους συντελεστές της Εθνικής Ανδρών στο Πόλο, για την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και την κατάκτηση της έβδομης θέσης της τελικής κατάταξης.

Το Πόλο, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι αποτελεί άξιο πρεσβευτή της χώρας μας, με συνεπή παρουσία σε όλες τις μεγάλες συναντήσεις, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

Συγχαίρουμε επίσης τον Κριστιάν Γκολομέεφ, για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Γκουάνγκ Ζου, στα 50μ. ελεύθερο. Είναι το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η χώρας μας, μετά από 14 χρόνια, μετά το χρυσό του Άρη Γρηγοριάδη, το 2005 στο Μόντρεαλ, στα 50μ. ύπτιο.

Συγχαίρουμε επίσης τον Απόστολο Χρήστου, για την πρόκρισή του στον Τελικό των 50μ. ύπτιο, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ, που είχε από τις 29 Ιουνίου του 2017“.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα