ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συζήτηση για την Ολυμπία είχε ο Γιώργος Αηδόνης

  • 10
    Shares

Συζήτηση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την αγορά της Ολυμπίας είχε χθες με τους Αντιπεριφερειάρχες Ηλείας Γιαννόπουλο Βασίλη και τουρισμού Νίκο Κοροβέση ο Γιώργος Αηδόνης.

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση του πρώην δήμαρχου Ολυμπίας Γιώργου Αηδόνη  και νυν επικεφαλής της μειοψηφίας της δημοτικής παράταξης ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ.

Συζήτηση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την αγορά  της Ολυμπίας είχε με τους Αντιπεριφερειάρχες Ηλείας Γιαννόπουλο Βασίλη και τουρισμού Νίκο Κοροβέση ο  Γιώργος Αηδόνης.

Ζήτησε ένα δυναμικό άνοιγμα της τουριστικής περιόδου σε όλους του τομείς μετά  το άνοιγμα του αρχαιολογικού χώρου τόνισε την ανάγκη στήριξης για την εστίαση και την τουριστική αγορά που το άνοιγμα τους έρχεται σύντομα Χρειάζονται οι τουριστικοί προορισμοί σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους την οικονομική ενίσχυση για να ξεκινήσουν και την ανάπτυξη πολιτικών προσέλκυσης τουριστών σε συνεργασία με το Δήμο την Περιφέρεια τους τοπικούς φορείς για την επανεκκίνηση και την επαναλειτουργία της αγοράς συνολικά της Αρχαίας Ολυμπίας.

«Βαδίζουμε στη λογική της σύνθεσης, της συναίνεσης, ώστε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Κανείς δεν περισσεύει και καμία πρόταση δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα της Αρχαίας Ολυμπίας να βρει το βήμα της με επιτυχία», είπε από την πλευρά του ο κ. Αηδόνης.


  • 10
    Shares