ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις – Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί όπλων


Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών για κλοπή κατ’ επάγγελμα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Βυτιναίικα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 73χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.