ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Συλλογή και διανομή τροφίμων από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας

  • 4
    Shares

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Σώματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόσφερε τρόφιμα και είδη ρουχισμού σε ευάλωτες οικογένειες, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ειδικότερα, από τις 26 Απριλίου έως την 1 Μαΐου 2021, έγινε η συγκέντρωση τροφίμων στα γραφεία του Περιφερειακού Σώματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας και στα καταστήματα τροφίμων της Αμαλιάδας, Ανδραβίδας και Λεχαινών, ενώ η διανομή ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου 2021.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά, για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας, τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, ο οποίος απέστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων, τους πολίτες της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής για την προσφορά τροφίμων, το κατάστημα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αμαλιάδας, το συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων ΑΦΟΙ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΟΕ, το κρεοπωλείο Η ΑΦΘΟΝΙΑ, το κατάστημα ΗΛΙΔΑ Λεχαινών, το κατάστημα με κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ (υποκατάστημα Αμαλιάδας), την Ελληνική εταιρία κονσερβών KΥΚΝΟΣ Α.Ε., το κρεοπωλείο Ο ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΑΣ, την αγροτική και βιομηχανική Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑ – ΧΕΝΙΑ, την πρότυπη μονάδα γάλακτος ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ, για την προσφορά τους με δωρεά προϊόντων παραγωγής τους.

Επίσης, σε συνέχεια της υποστήριξης του Σώματος Εκελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Σώματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας από το Amaliada Live Streaming Club και προσωπικά από τον κ. Μάκη Μπεράτη, ο κ. Κωνσταντίνος Τζαβάρας βουλευτής Ηλείας, έκανε δωρεά χρηματικό ποσό στο Περιφερειακό Σώμα Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας.

Τέλος, το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας ΔΙΑΘΛΗΣΗ, οι ξενοδοχειακές-τουριστικές επιχειρήσεις Λευκαδίτης Α.Ε και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Κυττάρων Αίματος «ΔΙΝΩ ΖΩΗ» προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας.


  • 4
    Shares