ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Συνάντηση Αντιδήμαρχου Ζαχάρως – Φιγαλείας Χρήστου Βλάχου με τον Αντιπρόεδρο Τ.Σ Ανδρίτσαινας Γιάννη Αδαμόπουλος


Εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Ζαχάρως, ο Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας Γιάννης Αδαμόπουλος όπου και συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Βλάχο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα προβλήματα της περιοχής αφού η περιοχή της Ανδρίτσαινας έχει ως γείτονα αυτή της Νέας Φιγαλείας ενώ είναι ακόμα περισσότερα αυτά που ενώνουν τις δυο περιοχές.

Συζητήθηκαν θέματα προστασίας και ανάδειξης του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα, ανάδειξη και προστασία της Νέδα αλλά και προβολή των καταρρακτών της αλλά και η οδική σύνδεση Δ.Ε Φιγαλείας – Δ.Ε Ανδρίτσαινας, τομέας που ο κος Βλάχος είναι αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Επίσης, οι δυο πλευρές συζήτησαν και το θέμα του δρόμου Πετράλωνα – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα και το κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια του συγκεκριμένου οδικού άξονα που ενώνει τις άνωθεν Δημοτικές Ενότητες και εξυπηρετεί τους κατοίκους των ορεινών οικισμών.

Τέλος δεν έλειψε από το τραπέζι της συζήτησης το άμεσο αίτημα προς την εταιρία ΜΟΡΕΑΣ για τοποθέτηση πινακίδας ”ΠΡΟΣ ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ” στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη – Καλαμάτα.